Hostal El Mirador del Valle_Hotel во Сан Хозе дел Вале

Поглед на долината

Вашиот хостел за рурален туризам во Кадиз

Поглед на долината е рурален хостел кој се наоѓа во општината Сан Хозе дел Вале, во Кадиз, во близина на Аркос де ла Фронтера и Херез де ла Фронтера. Опкружен со зелени полиња и многу рурална средина. Во Ел Мирадор дел Вале можете да уживате во природа, рурални туристички активности и одмор далеку од градот.

Слики на Hostal Rural El Mirador del Valle

Резервирајте го вашиот престој во нашиот рурален хостел

El Mirador del Valle има 21 соба, со Wi-Fi, клима уред, телевизија и приватен паркинг за нашите гости.

Резервирајте онлајн, загарантирана најдобра цена.

Локација на Hostal Rural El Mirador del Valle

Хотел во Сан Хозе дел Вале - Соба каде да спиете на рутата на белите градови

Како да стигнете до Сан Хозе дел Вале

Најбрзиот пат за да стигнете до Сан Хозе дел Вале од Херез де ла Фронтера е приближно 25 минути и 15 минути од Аркос де ла Фронтера.

🏠 Гранични лакови

🏎 Коло за брзина

✈️ Аеродром Херез

🚆 Железничка станица

Лого на Hostal el Mirador del Valle